В електронния магазин Ebay тече промоция, в рамките на която се предлага оригиналната електрическа самобръсначка Xiaomi SO WHITE ES03, подходяща както за сухо, така и за мокро бръснене. Устройството има три глави, а захранването се осъществява от акумулаторна батерия.

Xiaomi SO WHITE ES03 е лека и компактна, като работата на устройството е тиха. Много подходяща за подстригване и оформяне на бради. Поставен е контрастен индикатор, показващ нивото на заряда на акумулаторната батерия. Управлението е съвсем леснo и се осъществява с помощта на само един многофункционален бутон. Възможно е мокро бръснене с измиване на блока с главите под водна струя. Зареждането на батерията може да се осъществява от всяко устройство с USB порт – компютър, външна батерия, смартфон (необходим е OTG преходник).

Електрическата самобръсначка Xiaomi SO WHITE ES03 издържа в режим на готовност един месец с едно зареждане на акумулаторната батерия. Непрекъсната работа е не по-малко от 60 минути, а зареждането до 100% става за 90 минути. Има режим на блокиране от случайно включване на устройството. Възможно е превключването на две скорости на работа. Габаритните размери са 154 × 36 × 58 мм при тегло 400 грама.

  • Електрическата самобръсначка Xiaomi SO WHITE ES03 може да бъде закупена оттук
  • Промоционална цена: $19,79
  • Бройките са ограничени

 

Платено съобщение