Рекламният отдел на Samsung допусна ново изтичане. Този път в уеб пространството попадна рекламен клип, посветен на новите смартфони на южнокорейския гигант. Най-интересното е, че във видеото освен бъдещият флагман Samsung Galaxy S10, за няколко секунди се появява и очаквания от доста време смартфон Galaxy F с гъвкав сгъваем екран.

Кадрите с участието на Samsung Galaxy F, известен и като Galaxy Fold, започват на 23-тата секунда, като има и още няколко кадъра в края на видеото. Устройството се вижда в ръцете на момиче, като през тези няколко секунди с лекота се определят пропорциите на устройството.

Виждат се и огромни огледални дисплеи, поддържащи управление с помощта ма жестове, таблет с екран, който на практика няма рамки, показващ стриймваното видео от камерата на специализирания робот манипулатор. Художникът рисува с помощта на стилус, а роботът в същото време нанася рисунката във вид на татуировка на дясното рамо на клиентката.

Клипът се е получил оригинален и задушевен не без помощта на музиката – композицията Doris Day — Que Sera, Sera (Whatever Will Be Will Be).

В клипа има няколко намека за основните особености на Galaxy S10: нова камера с поддръжката на виртуална и допълнена реалност, поддръжка на 5G мрежите, както и разнообразни игрови функции. В самия край на видеото се появява познатият слоган #DoWhatYouCan’t.