И така, бяха открити директни фото доказателства за „руската следа” в американските бунтове. И не косвени доказателства, а истинската „ръка на Кремъл“!

Преди дни Сюзън Райс, бивш съветник по националната сигурност в администрацията на бившия президент на САЩ Барак Обама, заяви, че Русия стои зад протестите и безредиците в САЩ, които в момента се провеждат в страната след смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд по време на полицейското задържане.

Сега в Мрежата се появи снимка на татуировката на американски полицай, на която от ясно по-ясно се вижда надпис "Россия". Снимката показва как един от протестиращите протяга ръка към полицая, който отговаря на поздрава. А ръцете на ченгето са напълно покрити с татуировки. На една от тях отчетливо се вижда надписът «Русия» и малко по-високо - надписът "...oвск". Очевидно в ръкава се крие първата част на думата, но най-вероятно това е името на град, завършващ по този начин.

Снимката предизвика бурно обсъждане в социалните мрежи. Сега се чудим кога по-точно ченгето си е татуирало разконспириращия надпис на ръката? Дали преди или след като г-жа Сюзън Райс заяви убедено, че Русия подбужда участниците в демонстрациите и безредиците чрез социалните мрежи - „по някакъв начин, под една или друга форма“.

Е, поне разбрахме формата...