Необичаен пътнотранспортен инцидент се случи на 24 септември в американския град Уискасит. 

92-годишна клиентка Гуендолин Суонк пристигна в дилърския център за поддържани автомобили на Норман Шерман.Тя е възнамерявала да си купи автомобил. 

Да си купи автомобил или да разгрoми салона? 

По думите на собственика на шоурума, жената пристигнала в компанията на още един човек, който е бил заедно с нея в колата по време на тест драйва. 

Купувачката вече била приключила с теста на автомобила и тъкмо възнамерявала да паркира автомобила пред сградата, когато станало нещо странно.

Автомобилът рязко ускорил и се забил в стената на дилърския център. 

Както по-късно обяснила престарялата клиентка, тя объркала педалите на газта и спирачката и се забила в офисните помещения на центъра, пише "Блиц".

Собственикът на бизнеса Норман Шерман разказа, че, за щастие, служители в офисите по време на инцидента навреме са забелязали какво се случва и са успели да реагират навреме. 

От шестимата намиращи се в помещенията души няма и един пострадал. 

Шерман оценил щетите по сградата на 30 000 долара. 

Освен разрушаването на предната стена, повреден е и окаченият таван: от него висели тръби и кабели.Повредена е и офисна техника. 

Норман разказа още, че задължително ще постави заграждения пред офисите, за да се избегне повтарянето на подобен инцидент в бъдеше.