Да имаш бебеq е огромно изживяване за всяко семейство. За Кристан Греъм от САЩ моментът на раждането на сина й се оказа обаче особено емоционален, защото тя попада в катастрофа точно по време на... раждането.

Според американския телевизионен канал CNN в щата Джорджия е възникнал необичаен инцидент. Бременната Кристан Греъм рано сутринта с майка си отишла в болницата с кола, тъй като имала контракции.

Навън било още тъмно, а пътят бил мокър и хлъзгав. Майката на Кристан, която шофирала, толкова бързала да заведе дъщеря си в медицинско заведение, че в един момент изпуснала управлението на колата и по време на завой тя излязла от пътното платно, ударила се в електропровод, след което се забила в тухлена стена.

В резултат на удара всички прозорци се разбили на стотици парчета, а самата кола била доста „смачкана“. Изненадващо пътничката и шофьорката останали невредими и здрави, но получили силен шок.

По случайност по това време покрай тях минали полицаи, които веднага се втурнали да помагат на жертвите, съобщава tag24. Когато патрулните се приближили до катастрофиралата кола, Кристан им казала, че току-що е родила син, но... не може да го намери. Служителите на реда започнали да издирват детето в цялата кола и скоро намерили бебето под задната седалка, на която се намирала новозлюпената майка. За щастие детето дишало и показвало признаци на живот.

Цялото семейство веднага е откарано в болницата, а новороденото момченце е настанено в отделението за интензивно лечение. Както стана известно, в момента състоянието на детето е стабилно, след няколко дни те ще бъдат изписани у дома заедно с майка си.

Превод: Glas.bg