Двойка инсценира годеж в заведение, за да получат безплатни питиета. Това се случи в щата Атланта, където отишли на екскурзия за да отпразнуват рожденния ден на момичето.

Там ги осенила гениалната идея да инсценират годеж пред останалите клиенти на нощния бар и така, да спестят някой лев от сметката. Корин и Адам били заедно от едва месец. Спонтанно им дошла идеята да влязат в ролята на актьори и заблудят присъстващите с „радностния повод“.

Всички наоколо ръкопляскали и се раздвали на щастието им, били почерпени с питиета и шотове, както от бара, така и от клиенти. Планът им се получил толкова добре, че разиграли същия сценарий и на друго място същата вечер. Шест месеца по-късно Адам отново направил предложение за брак на възлюбената си, но този път пред семействата и близките си.

Корин с радост казала „Да“ за трети път. Двамата споделят, че имат абсолютно еднакво чувство за хумор и именно това е една от основните причини да са заедно. „Радваме се, че разиграхме този театър, защото така спестихме малко пари“, разказват те.

Превод: Glas.bg