Истинската война се разрази в едно от училищата в град до Москва. 15-годишната ученичка Наташа спретна „кръвно отмъщение“ на своята учителка по английски език заради... лоши оценки.

Всичко започнало преди година. Според учителите Наташа не е от най-старателните ученички. Момичето редовно бягало от училище, пропускало уроци. Учителката по английски нямала намерение да прави компромис с оценките на Наташа и в крайна сметка ученичката получила двойка за годината, в резултат на което се оказала за втора година в същия клас.

Родителите на Наташа убедили учителката да работи с момичето допълнително, да й дава повече задачи и тестове, така че тя да има шанс да премине в следващия клас. Учителката се съгласила и помогнала на ученичката да премине в следващия клас, но Наташа затаила обида срещу учителката.

Тя реши да „отмъсти“ чрез 14-годишната дъщеря на учителката - Татяна, която учила в същото училище, но в по-малък клас. Отначало Наташа просто тормозела Таня с думи, но по-късно ситуацията се влошила и ученичката започнала да напада момичето в буквалния смисъл на думата.

При едно от тези нападения Наташа не изчислила силата си и жестоко пребила Таня, която вече не можела да скрие атаките от майка си. Учителката веднага отишла с дъщеря си в болницата, където лекарите установили побой и травма на корема. Учителката отишла в полицията с тези документи и се оплакала, пише KP.RU.

Но по време на разпита Наташа казала, че самата тя е жертва на побой. Според ученичката след конфликта учителката я нападнала. Наташа твърди още, че учителката в този момент е била пияна на работното място, хващала я за ръце, влачила я по коридора, биела и обиждала.

Момичето активно разпространява тази версия в училището сред децата. Обезверена от слуховете, учителката написа още едно жалба - този път за клевета. В момента служителите на реда проверяват тази история.