35-годишната блогърка от Русия Марина Балмашова шумно се развежда. Дамата направи достояние отношенията си с бившия си съпруг в различни телевизионни предавания и в историите си в Instagram. Тя не послуша никого, а само наливаше масло в огъня, като качи снимки в социалната мрежа с 20-годишния си любовник - сина на бившия й съпруг - Владимир Шавирин.

След развода Марина се премести с доведения си син-любовник в апартамент под наем, а петте осиновени деца, които отглеждаше с бившия си съпруг, престанаха да я интересуват.

 

Марина с бившия си съпруг Алексей и децата. Снимка: instagram.com/marina_balmasheva/

„Тя съблазни сина ми, самият Вова не е способен на това, той нямаше приятелка преди нея“, оплака се отхвърленият съпруг Алексей Шавирин, разкривайки всички подробности на този бурен роман. - Не се поколебаха да правят секс, когато бях вкъщи. Бих простил предателството, ако не беше синът ми.

 

Марина с Вова. Снимка: instagram.com/marina_balmasheva/

Алексей Шавирин взе осиновените деца, сега ги отглежда сам. А самата блогърка сподели, че една от причините за разпада на отношенията със съпруга й е липсата на собствени деца. Живеейки в брак 14 години, тя никога не е била в състояние да забременее. За да стане майка, преди няколко години Марина дори коренно отслабнала - момичето свалило почти 60 килограма. Но дългоочакваната бременност така и не настъпи.

 

Двойката живее заедно и е напът да се ожени. Снимка: instagram.com/marina_balmasheva/

Когато Марина сменила торбестите си дрехи с тесни рокли, стопила мазнините отстрани и си направила пластична операция на гърдите, в семейството им се появява най-малкият син на съпруга й от първия му брак, пише КП. Тогава Вова бил на 16 години, той пристигнал в Кубан от Урал, за да постъпи в университет. Момчето се настанило в бащината къща и помогало на преобразената мащеха с домакинската работа - въртял се в кухнята, играел с децата, тичал до магазина.

И когато синът навършил 19 години, Марина го съблазнила.

„Тя тичаше в леглото на сина ми от нашата спалня, докато аз спях“, казва Алексей Шавирин. - "А после, сякаш нищо не се беше случило, тя се връщаше и лягаше до мен. Когато разбрах всичко, поисках развод."

И докато бившият съпруг се грижи за имота и отглежда приемните деца, блогърката сподели на своите последователи в Instagram:

"Уморих се от криеница. Знам, че срокът все още е малък. Че ултразвук тепърва предстои. Но искам да знаете това. На този свят е възможно всичко. Ние сме на 4 седмици" Така Балмашева подписа снимката, на която позира с тест за бременност. "И да. Затова решихме да се оженим", обяснява блогърката.

Марина обяви голямата новина в Instagram. Снимка: instagram.com/marina_balmasheva/

Вече са избрали датата на сватбата - ще подпишат на 11 юли...

Превод: Glas.bg