Странен клиент се разхожда между рафтовете на супермаркет в Германия! Взема различни стоки, облизва ги и ги поставя обратно на рафтовете. Освен това той отваря хранителни пакети, изяжда част от съдържанието им, след което пие напитки от същия супермаркет и ги поставя отново на рафтовете. Всичко това се снима от негов приятел...

Това се случва по време на коронавирусната епидемия, когато хората спазват дистанцията си в магазините и на улицата, много носят ръкавици, когато правят покупки, и след това ги мият, когато се приберат у дома.

Във видеото мъжът казва, че се казва Абдулсалам, казва, че е от Тунис, и работи като комик. Кадрите показват наред с други неща как той пие кисело мляко, отпива малко и го поставя обратно в хладилника. След това той говори на арабски: „Вие ни взехте всичко, затова аз правя това.“ След това отваря пакетче сирене, отхапва парче, затваря и го връща обратно, след което вкусва грозде и ягоди.

Абдулсалам също казва: „Не е нужно да се притеснявате. Има достатъчно пари. Никой не трябва да се страхува“. Не е ясно какво точно иска да каже с това. След като видеото е публикувано в Интернет, мъжът в разговор с кореспондентите на Bild започнал да твърди, че е платил за всичко. Сега полицията разследва случая.

Превод: Glas.bg