56-годишен мъж бил толкова разгневен от силна музика, която млади хора са слушали на езеро, че хвана оръжието. В резултат на стрелбата един човек е ранен. Полицията вече започна разследване.

Според органите на реда инцидентът е станал през уикенда на езерото Фолкенхагенер в Германия. По предварителни данни възникнал конфликт между 56-годишен мъж и група млади хора заради децибелите на музиката, която младите хора слушали.

Тогава мъжът изведнъж извадил пистолет и започнал да стреля. В резултат на това той наранил 27-годишен мъж. Пострадалият от огнестрелно нараняване е хоспитализиран в болница, състоянието му е тежко.

След инцидента самият виновник побърза да се скрие в неизвестна посока с колата си, съобщи tag24.de. Благодарение на очевидци, които запомниха номера на колата обаче, служителите на реда успяха доста бързо да го открият. Мъжът е задържан точно когато успя да се добере до Берлин.

Както стана известно, в момента заподозреният е в ареста, той е обвинен в опит за убийство. В момента се предприемат необходимите следствени действия за установяване на всички обстоятелства на престъплението. Разследването продължава.

Превод: Glas.bg