Полицията в Германия активно разследва група педофили, чиито жертви са най-малко три деца. В следствения арест вече има седем заподозрени, шестима мъже и една жена - майката на основния заподозрян, която е знаела за престъпленията. Оказа се, че преди задържането й тя е работила в детска градина.

Основният заподозрян според разследващите е 27-годишният Адриан В. от Мюнстер. Основната му жертва е синът на жена му. Момчето, което сега е на 10 години, е било изнасилвано от "баща" си от години. Престъпленията, извършени на територията на лятната къща на майка му, 45-годишната Карин, мъжът заснемал, а записите продавал в мрежата.

Известно е, че заподозряната преди това е работила в детска градина, чието ръководство вече е информирано за разследването, пише bild.de. Към момента няма данни, които да сочат, че сред жертвите са били деца от тази детска градина.

Полицията вече е идентифицирала трима жертви на възраст от пет, 10 и 12 години. Петгодишното дете е син на обвиняем от Стауфенберг (Хесен), 10-годишното е синът на съпругата на Адриан В., а 12-годишното е племенник на обвиняем от Хесен.

Превод: Glas.bg