Светът на една млада пловдивчанка, която има мечти и пред която е животът, за минути се срути! На 18-годишната Мила й поставиха тежката диагноза – лимфом на Ходжкин.

Момичето е възпитаничка на пловдивската Национална търговска гимназия, а изминалата учебна година завършва с отличие. Мила Зархулева мечтае да учи право, подготвя се за предстоящата матура през 2020 година.

Преди около месец тя заминава на гости на своя леля в Германия. Десетина дни след пристигането си момичето се чувства много зле и я приемат по спешност в болница във Франкфурт. Дни след това, шокиращо за нея и семейството й, й поставят диагноза – лимфом на Ходжкин.

Лекарите започват спешно лечение в клиниката и преди дни е направена първата вливка от курса по химиотерапия. Лечението ще бъде продължително, но лекарите дават прогноза за пълно излекуване на болестта. Дотогава движението и транспортирането на Мила е невъзможно, защото състоянието й не го позволява. 

Първоначалната сума за стартиране на лечението е 35 000 €, която включва само курса на химиотерапия. Допълнително ще трябва да се заплатят болничен престой и много други съпътстващи лечението изследвания.

Можете да подкрепите Мила в борбата с лимфома и да дарите бързо и лесно с банкова карта, PayPal или по банков път в нейната дарителска сметка в:

UniCredit Bulbank
IBAN: BG04 UNCR 7000 1523 6703 72
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Виолета Илиева Христева-Зархулева

PayPal: [email protected]

Пари могат да се изпратят и през Revolut на телефон 0899154909 Божил Зархулев.

Може да я подкрепите и чрез тази кампания - https://bg.helpkarma.com/campaign/pomosht-za-mila-706…

Glas.bg се обръща към своите читатели: от името на доброто и надеждата, нека всеки, който може, да помогне на семейството!