Омръзнало ви е от панелните сиви гледки, от суматохата на забързания град, от намръщените лица по прашните улици. Значи е дошло вашето време – спокойно, слънчево, солено... Потопете се в красота и цветове във ваканционно селище Лозенец.

На метри от плажа, далеч от глъчта, десетки творци ще усмихнат деня Ви на „Art and Craft Fest”. Детски малки работилници, театър за най-малките, базар на ръчно изработени аксесоари – бижута, рисувано стъкло, ръчно изработени шапки и чанти, рисувана керамика и невероятни стари метални предмети, на които е вдъхнат нов живот.

Това далеч не е всичко, защото вечерите Ви ще бъдат изпълнени с много емоции, музика, филми...

На 18 юли, от 20:30 вечерта, на площада в Лозенец, ще се потопите във феерията на Велека Цанкова и бенд – модерни джаз интерпретации, които ще галят сетивата Ви.

На 19-и пък публиката ще се докосне до чара и уникалния глас на победителката от X Factor Жана Баргендорф. Любими песни, изпълени от огнената певица, съчетани с огненото шоу на F4.

Вечерта на 20 юли Лозенец ще „потъне” пред бялото платно в спомените за екранната любимка на поколения българи – легендарната Невена Коканова. Един филм „Пътуване”, с автор - журналиста Жоро Тошев. Точка на фестивала ще сложат нежните песни на Веси Бонева и убийствените бийтове на Светлин Къслев.

Танцът е във вашите вени, на 21 юли вечерта от 20:30 часа. Четири незабравими дни и нощи, от 18 до 21 юли, във ваканционно селище Лозенец. На метри от брега. Ние ще сме там, елате и Вие!