Петър Ганев Белото бе задържан след мелето в бар Сакса бийч, но е освободен след 60 дни, сега е в ОПГ

 

 
 

Петър Ганев-Белото от бандата на Карчо е сред арестуваните вчера сутринта при мащабната операция на ОДМВР-Бургас срещу разпространението на наркотици, твърди Флагман.бг, позовавайки се на свой добре запознат източник. Това е шокираща новина, предвид деянията и предполагаемото местопребиваване на ъндърграунд героя през последната година.

Наш екип вчера преди обед бе в бл.33 в жк "Славейков" по сигнал на граждани, че качулки са атакували апартамента на Белото, за да го арестуват като член на ОПГ за разспространение на наркотици. За съжаление се оказа, че сме закъснели, защото заварихме заключена врата. Данните ни бяха, че е бил изведен оттам самият Петър Ганев, който би трябвало да е в ареста заради летния екшън в дискотека Сакса бийч.

Информацията от съседи се оказа вярна. Белото е сред осемте задържани и вече преведени в софийския арест на Специализираната прокуратура с повдигнати обвинения.


Проверка на Флагман чрез прокуратурата и съда установи, че побойникът е изтърпял 60 дни в ареста след сбиването в Сакса бийч в нощта на 30 август. Това е максимумът за обвиненито, което му е повдигнато по този случай. Прибрал се е в къщи в началото на ноември.

Излиза, че за по-малко от месец е станал част от организираната престъпност като член на ОПГ-то с наркотиците. 
Осмият участник на ОПГ-то е с мярка "парична гаранция". В бандата са двамата синове на Тодор Атанасов, по прякор Томи Черния - Томи и Илия, Румен Темелков, Христо Янев -Ичката и Слави-Клозета.