Американска компания пусна на пазара мъжки секс кукли, снабдени с бионичен пенис, съобщава в "Мирър".

Новите продукти са призовани да запълнят една празна ниша в секс индустрията. Артикулите са гъвкави и са предназначени както за жени, така и за мъже с хомосексуални влечения.

За целта мъжките секс кукли са оборудвани с анални отверстия и могат да правят френска любов.

Моделите са сравнително тежички и варират от 36 до 38 килограма, като ръстът им е между 160 и 175 сантиметра. Началната цена на артикулите стартира от 1800 долара, като е предвидена и безплатна доставка.

Преди три години журналистката от популярното списание "Vice" Карли Скиортино, която е известна със статиите си на тема "отношенията между половете" реши да не бъде голословна и изпробва как се прави секс с кукла на американската компания Sinthetics.

Мис Скиортино взе участие в доста откровена видеосесия с куклата и разказа на читателите/зрителите за своя еротичен експеримент със секс играчката.

Публикуваното в YouTube видео показва процеса на производството на секс кукли от мъжки пол и фрагментарни кадри от теста, проведен от Карли.

Клипът е гледан от няколко милиона потребители. В него журналистката е по сутиен, тя първо целува силиконовия си партньор, а след това се появява в кадър върху чучелото за полови игри в ездаческа поза и прави достатъчно недвусмислени "постъпателни движения".

Независимо от това, че еротичният манекен не помръдва, госпожица Скиортино призна, че е харесала секса с куклата, която имала приятно за пипане тяло и дори косъмчета по него. Сношението със силиконовия партньор по нищо не се отличавало от половия акт с истински мъж и дори има свои предимства, тъй като жената можела изцяло да контролира процеса.