Секси блондинката Памела Райф отново си има работа с футболисти. Закъсалият в Германия "Падерборн" я нае да подготвя играчите по време на пандемията с коронавируса. 

23-годишната Памела полага грижи да помогне на отбора да не изпадне от Бундеслигата. "Падерборн" е закотвен на дъното на класирането. Отборът, който преди години беше воден от българския треньор Павел Дочев, се спря на известната фитнес инструкторка и гуру на здравословния начин на живот.  В "Падерборн" са убедени, че футболистите ще спазват стриктно указанията на хубавата Памела.

Тя с радост приела предизвикателството и от няколко дни провежда онлайн заниманията на играчите на клуба, споделя bulnews.bg. Любопитното е, че секси инструкторката е по-популярна от футболистите, с които е работила. Блондинката има повече от 5 милиона последователи в "Инстаграм".  Поддържа и канал в Youtube, а книгата й с рецепти "Ти го заслужаваш" се радва на успешни продажби.

Преди време Памела Райф попадна под светлината на прожекторите с връзката си с Лорис Кариус. Бившият вратар на Ливърпул обаче не успя да се задържи дълго с нея.