25-годишната Лея Паркър от Югозападен Лондон е известна като жената с най-големия бюст във Великобритания.

Тя твърди, че визията ѝ носи приходи от над 10 000 паунда (близо 11 000 евро) месечно, пише Daily Mirror.

Лея работи като фотомодел за различни компании и твърди, че обича тялото си и това, с което се занимава, но в същото време е изправена и пред някои предизвикателства, нетипични за останалите жени.

Например тя казва, че не може да тича заради болките в кръста и раменете, които се дължат на тежестта на бюста ѝ. Лея не може и да шофира, тъй като ѝ е изключително неудобно да протяга ръце към волана.

Налага ѝ се да спи със специална възглавница за бременни, тъй като само по този начин може да постигне удобна позиция на тялото.

Лея Паркър е висока малко над 160 сантиметра и носи чашки с размер 32NN (по европейски стандарт това отговаря на 70RR).

Стандартните производители на бельо въобще не предлагат такива размери, затова тя поръчва сутиените си от САЩ, където те се шият специално за нея. Цената на един брой обаче може да достигне няколкостотин долара.

Тя е оперирала бюста си общо пет пъти.

"Първите две операции бяха за моя сметка и ми струваха около 10 000 долара, а следващите бяха платени от други хора", казва Лея. Тя казва, че харесва новата си фигура.

Като тийнейджър тя изобщо не е харесвала външния си вид и дори е страдала от булимия (заболяване, което се изразява в поглъщане на огромни количества храна, последвано от самопредизвикано повръщане). 

В колежа обаче започва да се занимава с мода и дори решава да прекъсне висшето си образование, за да започне да работи на пълен работен ден като модел.

След втората операция на бюста си тя се притеснявала, че гърдите ѝ ще започнат да изглеждат неестествено големи, което може да отблъсне работодателите ѝ, но всъщност става точно обратното.

"Започнах да получавам още повече поръчки, макар и от различни компании", спомня си Лея.

След първите три пластични интервенции лекарите във Великобритания ѝ казали, че няма как да си сложи по-големи импланти, тъй като това би застрашило нейното здраве.

 

What do poeple think?? I've got the chance to go to Brazil next year to get expanders. If we are allowed to travel by...

Публикувахте от Leia Parker в Сряда, 16 септември 2020 г.


Тя обаче решила да потърси други варианти в чужбина и в крайна сметка, намерила полски хирург, който се съгласил да направи още две увеличения на бюста ѝ.

Сега тя е доволна от начина, по който изглежда и не мисли да ляга повече "под ножа".

Това, което не разбира, е негативизма на някои хора към нейния външен вид. Тя го приема за нормално от страна на мъжете, макар и да не одобрява коментарите им. Истински обаче я натъжават критиките от други жени, пише profit.bg.

"Казвали са ми, че съм позор и че майка ми се срамува от мен. Не разбирам защо човек не може да изглежда така, както иска и трябва непременно да бъде обект на коментари от околните", казва още Лея Паркър.

Тя обаче признава, че има и много фенове, които непрекъснато я поздравяват и искат да се снимат с нея.

 

Публикувахте от Leia Parker в Неделя, 26 април 2020 г.