Много мъже си мислят, че са добре запознати със желанията на нежната си половинка в леглото. Дали това е така, кое е мит и кое фантазия, разяснява д-р Уотсън за psychologies.ru. Ако мъжът има достатъчно голям пенис или силна ерекция жената може да изпита вагинален оргазъм

Ако мъжът има достатъчно голям пенис или силна ерекция жената може да изпита вагинален оргазъм

Само 15% от жените могат да изпитат вагинален оргазъм. Дори и това обаче е следствие от активна прелюдия и стимулиране на всички ерогенни зони, най-важната от които е клиторът.

Ако ерекцията продължава с часове – жената ще изпита необикновено удоволствие

Въпреки митовете, разпространявани в порното, продължителната ерекция може да доведе до загуба на овлажняването на влагалището, а от там до дискомфорт и дори болка при жената. Оптималната продължителност на същинският полов акт е 8 минути.

Бързата и активна стимулация на клитора води до оргазъм

Жените преди всичко имат нужда да се събуди въображението им, а не тялото. За това са важни флиртът, нежните докосвания, разговорите. Едва след това идва ред на тялото.

Жените се разочароват от преждевременната еякулация на мъжа

Разочароващото е не самият бърз оргазъм на мъжа, а отношението му към това. Често това така разстройва мъжа, че той забравя, че има и други начини да задоволи партньорката си. Ако не се прекъсне физическата и емоционалната връзка по време на акта, то загубата на ерекция не е от толкова голямо значение. 

Добрият любовник знае как да ѝ достави удоволствие без дори да я пита

Точно обратното . Най-добрите любовници са точно тези, които се интересуват кое доставя на жената най-голяма наслада. Мъжът не може да знае кое доставя на любимата му най-голямо удоволствие и дори опитът не винаги се оказва добър помощник.

Повечето жени харесват аналния секс, просто не са опитали и не знаят нищо за него

Този вид секс се харесва на едва 2% от жените. И дамите много добре знаят дали го искат или не.