Грандиозно закриване на предизборната кампания на ЗС „Александър Стамболийски” в Пловдив се проведе снощи в W Club Plovdiv! Симпатизантите и гостите на Съюза бяха забавлявани от талантливите млади певици Маги Джанаварова и Йоанна. Почерпката беше направена от кандидата за кмет на Пловдив Георги Колев.

Всички се забавляваха на високи обороти и си пожелаха успех с №49 на изборите в неделя.

„Искам да благодаря на всеки един от вас, който отдели време, напусна домашния си уют, за да стане част от една енергия, за която никой не подозираше, че ще стане толкова мощна. Само преди 40 дни ние не знаехме, че ще сме в тази зала, не знаехме, че ще сме толкова много, не знаехме дали въобще ще ни бъде. Сега се борим за балотаж. Без вашата енергия, без вашите сърца нямаше да сме тук! Никога! Благодаря ви“, обърна се емоционално адвокат Колев към присъстващите в залата.

След като преди месец беше даден мощен старт на предизборната кампания за местни избори на ЗС „Александър Стамболийски”, която беляза безспорен успех в Пловдив, съвсем естествено бе тя да бъде продължена с хитова музика и купон на макс. А той бе неизбежен с победителката от третия сезон на „Мюзик Айдъл“ - любимката на публиката Маги Джанаварова!

Събитието уважиха и кандидатите за районни кметове на “Южен” Илиян Велков, на “Западен” Иван Запрянов, на “Северен” Борис Вълев, на “Източен” Илия Матаков и независимите експерти, които са кандидати за общински съветници в листата на Земеделски съюз “Александър Стамболийски”, която е под номер 49 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!