Премиерът Бойко Борисов пристигна във Велинградско, където беше посрещнат с аплодисменти и викове: "Бойко, Бойко" от жители на село Грашково.

"Хубаво говорят за жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Каква война се води между ГЕРБ и ДПС. Дали има хора за "Да, България", БСП и Мая Манолова", отбеляза премиерът.

"С вас сме! София не е България", отбелязаха пред премиера жителите на селото и припомниха, че с помощта на правителството е ремонтиран пътят им, осигурен е и автобус за учениците.

"В регионите на ДПС сме направили много. Това не е само, където има кметове на ГЕРБ. Не ги делим хората. Ако не видят, че държавата България е тяхната, ще дойдат и ще я вземат за един ден. За това го правим. Не да ни викнат "Браво", а да видят, че ги обичаме, че сме един народ. Да се види, че всички обичаме и за всички се грижим по равно", подчерта Борисов.

"Ето тук са повече от протестиращите, които са дошли да благодарят за свършената работа. Вижда се какво казват - идвали са Цветанов и Пеевски, но нищо не се вижда да са направили. А те ще ми говорят на въстания от името на народа - ама ето го тук, той сам си говори какво е направено и от кого", заключи премиерът.