Двама нови футболисти са тренирали днес с Локомотив Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Единият от тях е японец, който е играл в Малта. Подвизава се в халфовата линия, разкриха наши източници.

Японецът обаче е без големи шансове да остане в Локо, тъй като на Лаута разполагат с половин дузина играчи без европейски паспорти. На стадион Локомотив обаче може да се увеличат нигерийците. Днес заедно с Езе от Нигерия е долетял атакуващ полузащитник. Нисък на ръст, но с доста добра техника, играчът е оставил добро първо впечатление. Той може да бъде взет в Локо, ако бъде одобрен и евентуално да бъде преотстъпен, като дългосрочна инвестиция. Името му е Бернард Бубуа.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че играчът от Мозамбик, който Локо Пд чакаше на първата тренировка, също пристига утре. Става въпрос за Давид Малембана. Той пристига след сезон в четвъртодивизионния Динамо Берлин. В Локо са гледали играча на видео и са удовлетворени от качествата. Гигантът обаче ще трябва да впечатли Бруно Акрапович и на живо.