Сръбският специалист Радован Чурчич е бил днес на базата на канарчетата в Коматево, научи PlovdivDerby.com. След като тази сутрин PlovdivDerby.com ви информира, че бившият национален селекционер на Сърбия е един от вариантите, към които от Ботев са се насочили, научихме, че снощи той е вечерял с двама от членовете на Борда на директорите на канарчетата – Иван Йотков и адвокат Радев.

Вечерята е била в известен пловдивски хотел, в който специалистът е бил настанен. Днес той е пристигнал и на базата в Коматево, като е бил разведен да я разгледа и да се запознае с плюсовете, които тя предлага за клуба. На изпроводяк Радован Чурчич е взел със себе си няколко диска с мачове на Ботев Пловдив, за да се запознае с качествата на играчите.

Разговорите вчера и днес са били изцяло свързани с футбол, като преговорите за евентуален контракт и заплащането по него тепърва предстоят. Сръбският специалист имал изисквания свързани с развитието на тима, както и с това, каква част от ядрото на отбора ще се запази.

Тепърва, ако Радован Чурчич реши, че може да поеме канарчетата и да е полезен за развитието на отбора,с него ще се водят и преговори за заплащане! Очаква се до 2-3 дни сърбинът да даде своя отговор и да стартират същинските преговори с него.