Пловдивският погребалнен агент и рапър Иван Дела Пена се оказа неразделен приятел с ловеца на бежанци Динко, поне за една нощ...

През седмицата двамата си спретнаха маратон по пловдивските заведения, а по-рано през деня, били забелязани да кръстосват улиците в града с новото попълнение в гаража на ямболията - мерцедес G Class 6.3 amg. 

Вечерта във вторник най-напред те се отправили към ресторант "Мегдана", където се насладили на хубава народна музика, а след това решили да отпуснат в бар "Ескейп".

Малко след полунощ, купонът продължил с пълна пара в "Планета Пайнер клуб", където двамата мачовци продъжили да се раздават. Бутилки с водка се разливали до малките часове на нощта,  а край тях се носил мирис на пури, а женската половина се овъртала край татуираните мъжаги.

Снимки: Фейсбук

Гост-изпълнител на заведението била фолк певицата Кали, която не пропуснала да поздрави шумната компания и да изпълни едни от най-големите си хитове на масата им. 

След бурната вечер Динко успял да се забърка в пореден скандал, разиграл се в квартала на творческите индустрии "Капана". Причината била, че ямболията паркирал новото си возило с пловдивска регистрация пред гараж на улица "Алцеко", на Зелена зона.

След като се върнал обратно ловецът на бежанци забелязал, че лъскавият му мерцедес е сериозно надраскан от твърд предмет и веднага се досетил, че това най-вероятно е дело на собственика на гаража. В пристъп на гняв, той започнал да блъска по вратата, докато отвътре не излезнал човекът, отговорен за щетите по автомобила. Секунди след това Динко решил да си го върне и изкривил бронята на "Хюндая", собственост на мъжа, живeeщ в Капана. 

След подаден сигнал на мястото на разпрата пристигнала и полиция. Ситуацията била овладяна, а двамата участници в скандала обявили, че нямат претенции един към друг.