Нагли крадци отнеха домашния любимец от собствениците му в Костинброд. Хората си силно огорчени и са започнали да го издирват. Подаден е сигнал и в полицията.

От публикацията на потърпевшите в социалната мрежа става ясно, че животинчето е забелязано на бензиностанция в Костинброд. Те получили достъп до записите от охранителните камери, където се вижда как кучето е настанено на задната седалка на автомобил "Нисан" с регистрационен номер СВ 9250 КХ.

Ето и какво написа собствникът на кучето Дениз Невзат:

„Здравейте, вчера публикувах информация за откраднатото ни куче и регистрационния номер на колата, която го отведе. Поста бързо се разпространи и днес сутринта в 8:30 получихме обаждане от въпросните "СПАСИТЕЛИ" на нашето куче. Опитаха се да ни залъжат, че кучето е било нападнато на улицата на която живеем от друго куче, и е било цялото в кръв, а те са го спасили, не знаейки, че ние сме били там и такова нещо не се е случило, защото нашето куче си играеше с едно бездомно кученце, а те взеха само нашето!

След като ги изслушахме внимателно попитахме къде е кучето и получихме отговор ЧЕ Е ИЗБЯГАЛО ОТ ТЯХ! Казаха ни, че стопани не са намерили и са отишли до бензиностанцията в Костинброд, за да разпитат дали някой познава кучето (много интересно как на "спасеното" куче от Доброславци му се търсят стопаните в Костинброд).

Веднага отидохме до въпросната бензиностанция, за да помолим за записи от камерите, благодарим на собственика за бързото реагиране и ни бяха предоставени записи на които се вижда как кучето е в ДОБРО СЪСТОЯНИЯ БЕЗ НИКАКВА КРЪВ, кучето се опитва да избяга, но го хващат по АГРЕСИВЕН начин и го връщат отново на задната седалка и КАИШКАТА Е МАХНАТА и след това си тръгват, без да слязат дори от колата пък камоли да разпитат! Кучето се търси в Костинброд, моля ако някой го види да се свърже с нас по всяко едно време на денонощието! Сигнал е подаден в полицията! Благодаря Ви! 088 7208060“