В момента върви подписка в кооперацията в „Бояна“ с искане на съседите семейството на Тачо да се изнесат, защото според живеещите там купонът не спира вече няколко години. Потърсихме за коментар Стефан Манов, но той не пожела да се срещне с екипа ни. В следващите дни отново ще опитаме да чуем неговата гледна точка за случилото се.

Пребитият Георги ще съди съпруга на Жени Калканджиева

„Страхуваме се за децата ни, затова се преместихме в друг квартал“, това обясни пред GLAS.bg Георги Василев, който преди 10 дни бе пребит от съпруга на Жени Калканджиева-Стефан Манов-Тачо. Мъжът все още има белези по лицето и е твърдо решен да си търси правата в съда. Спомня си за случилото се на Разпети петък. Разказва, че още от ранния следобед от апартамента на съседите му се чувала силна музика,а купоните там почти никога не спирали. Това потвърди и друга съседка –Ралица, която заедно с дъщеря й успели да снимат боя пред блок на 17-ти април вечерта.

От клиповете се чува шумния купон в апартамента, на Тачо и Жени. Ясно се чува и как Стефан Манов блъска по вратата на Георги с нецензурни думи. Вижте разказа на Георги и Ралица, която успяла да документира случилото се: