Нови подробности около трагедията с нелепата смърт на 34-годишната софиянка Юлия. Младата жена бе пометена на пътя Бургас-Приморско, в района на отбивката за к-с „Св. Тома“. Катастрофата стана през нощта в събота срещу неделя. Шофьор на Сузуки – 34-годишен мъж от София, сигнализирал тел.112 за инцидента. По информация на Флагман.бг обаче тя е била убита на пътя още преди това, блъсната е поне от два автомобила. 

„Цялото й тяло е потрошено, напълно е възможно автомобилите да са били повече от два. За жалост обаче никой не е спрял да й помогне, а са я оставили да умре“, каза източник на Флагман.бг. Часове преди смъртта й Юлия е била в заведение в Созопол. Според първоначалната информация тя е тръгнала да се прибира пеш към Арапя, където е отседнала по време на морската си почивка. Стана ясно обаче, че тя е хванала такси, за да я откара до къмпинга, който се намира на 34 км от Созопол. Решила да слезе, след като е видяла брояча.

„Били са още преди отбивката за к-с „Св. Тома“, когато Юлия е погледнала апарата и видяла, че сумата се покачва и е близо 20 лв. Тя разполагала само с толкова. Обяснила на таксиметровия шофьор, че сумата до Апаря ще стане безумно висока, а тя не може да си я позволи. Шофьорът й отвърнал, че работи на тези цени. Юлия е решила да слезе и да се отправи към Арапя пеш. Платила 20 лева на таксиджията, който я свалил близо до разклона за к-с „Св. Тома“ и се върнал в Созопол. Така младата жена се е озовала на пътя“, разказа още източникът ни.

Разследването за нелепия инцидент продължава, има още много детайли за изясняване. Към този момент няма яснота с кого Юлия е била в Созопол и Арапя. Не са ясни и резултатите от аутопсията. Шофьорът, който я блъснал, също се издирва.