Окръжна прокуратура - Благоевград е образувала досъдебно производство за двойно убийство на братче и сестриче на 3 и 5 г. в Сандански, съобщи зам.-окръжният прокурор Весела Стоилова на кратък брифинг.

Двете деца са намерени заклани в къщата им в центъра на града, на метри от полицията. Заподозряна е майката Кристина Д., на 32 г., за която самоличност ви съобщихме по-рано.

"Извършват се активни процесуално-следствени действия. Имаме насоки за извършителя и има задържано лице", допълни прокурор Стоилова.

Припомняме, че бащата се прибрал след работа и е намерил децата мъртви, при което веднага подал сигнал в полицията. Междувремено Кристина се е била заключила.

Това е майката, заклала дечицата си в Сандански!

 

Жената дълго време е била безработна, а отскоро е започнала работа като касиер в училище. Според Нова тв тя е била жертва многократно на насилие от бащата. Той е горски служител.

Според местни жители от известно време семейството преживявало труден период, съпрузите имали проблеми и жената приемала медикаменти. В момента семейството е било в развод.

Брутално! Майка уби двете си деца в наш град!

Майката при задържането е била неадекватна, не е давала никакви смислени отговори.

Какво точно е станало, може да се предполага, но следователите предстоят да установят категорично.

Има започнато досъдебно производство за двойното убийство. Продължават активните действия по разследването.

Очаквайте подробности!

Първи подробности за убитите деца! Бащата се прибрал и ги намерил мъртви