Фейсбук страниците на двете групировки излязоха с позиции за снощните грозни сцени в квартал Смирненски! От тях излиза, че и двете групи изключително много се гордеят от стореното:

Ето ги и тях по реда на публикуване:

БУЛТРАС:

Малко подробности за снощи. Разговор за среща без оръжия. Нашата група отива на мястото без оръжия, пляска с ръце в знак, че сме без оръжия, прави първа към буферите. От тяхна страна политат няколко бомби, сигнални ракети и коктейл Молотов. Масово хората им са въоражени с летви, а някои дори с мачетета. До физически сблъсък не се стига, просто с бомби е по-лесно. Въпреки снаражението не правят първа към нас с изключение на четирима човека, наковани до зъби, единият от които припада. Още преди да са изхвърлили снаражението си част от тях бяга през пасарелката. Какво правят след като изхвърлиха всичките си бомби също може да видите във видеото. От наша страна биват задържани около 50-60 човека. Жалки сте!

ЛАУТА АРМИ:

Не искахме да влизаме в полемики с депесарския електорат от околните на Пловдив села, но няма как да подминем поредната порция гнусни жълти лъжи след случката снощи. След като отказаха всякакви реални предложения за среща в неутрална зона без полиция, се наложи ние да отидем до Смирненски и да ги потърсим. За пореден път обаче жълтите жени вървят ръка за ръка с приятелите си от милицията и се изтърсиха на срещата съпровождани от милиционерски бусове. Интересно откъде се появиха тази полиция след като минути преди това пред заведението, което наблюдавахме нямаше и един полицай?! След като същите тези мишки от страх докараха подкрепления с потни анархисти от Спартак Варна, Нефтохимик и някакви прошляци от Гърция, сега решиха, че им трябва и милиция за да е сигурно, че няма какво да им се случи.
Е този път обаче не стана точно така. Много поздрави на спринтьорите!
След като нямат достойнство и кураж да се изправят срещу нас като мъже, войната, която започнаха да водят по нечестен начин ще им се връща двойно оттук нататък!

P.S.
И нека някой обясни защо не си отидоха на резервацията в ресторант Южен Полъх, а се изсипаха в празно заведение имитирайки, че ние сме щели да бъдем там. Или случайно се направиха на неразбрали, че ще им бъдем в заведението, в което щяха да се събират.

Припомняне ме ви, че снощи около полунощ двете агитки се срещнаха в близост до магазин Сани и стартира мятане на бомби, ракети и дори коктейли Молотов.

При пристигането на полицията двете групи с хулигани се разбягват, но част от тях са задържани. Част от феновете успяват да се измъкнат през Глухия прелез, като счупват оградата, за да преминат от Смирненски в Кючук Париж. Следите от погрома все още личат на мястото.