Гей отряза половия орган на гаджето си, заби нож в устата му и му обу гащите, защото видял... "извънземните влизат в него и трябва да ги изкарам!"

Двамата мъже - на 33 и на 48 години, които били клошари, седели на пейка до кафенето с лодките на столичното езеро "Ариана".

"Говореха си спокойно, не се караха", разказа охранител в парка. Секунди по-късно се разнесли неистови писъци. В този момент по-младият от мъжете - Милчо, клал приятеля си Орхан Али Сюлейман, родом от разградското село Свещари.

Убийството било зверско! След като Милчо отрязал пениса на Орхан, забил нож в устата на жертвата, като острието излязло през гърлото. Именно така криминалистите заварили трупа.

Веднага били извикани полиция и линейка. Те попаднали на локва кръв, в която лежал Сюлейман. Мъжът бил мъртъв заради острата кръвозагуба.

Гей скандал в основата на зверското убийство! 48-годишният мъж е с отрязан член

Специализираните полицейски сили и патрулно постовите полицаи от 1-о РУ веднага открили убиеца. Те били в шок, когато го заварили да се скита из парка, обут в кървавото бельо на жертвата си. Милчо бил силно неадекватен.

"Спокойно, изкарах извънземните", казал той на униформените. На учудените им погледи обяснил, че видял как извънземните се вселяват в Орхан.

"Трябваше да ги извадя", сериозно изрекъл той. Ножът още бил в ръката му.

Милчо има две криминални регистрации за нанасяне на телесни повреди. Той е от Кюстендил.

Убийство с нож в гърлото! 48-годишен открит мъртъв със свалени гащи в Борисовата градина

"Ще проверяваме дали убийството не е извършено заради психично заболяване", коментира за "24 часа" шефът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев. Полицай №1 на София добави, че Сюлейман също имал криминална проява - хулиганство.

И двамата мъже водели скитнически начин на живот, нямали адресни регистрации в София.

Самото убийство не е заснето от камери. До късно снощи в Борисовата градина се провеждаха огледи.

От прокуратурата обясниха, че няма да искат постоянен арест на задържания, а настаняване в психиатричната клиника към затворническата болница в Ловеч. Там ще изследват мъжа 30 дни, за да преценят дали да го съдят или да го пратят за по-продължително лечение.

Днес се очаква да станат ясни резултатите от пробите на задържания и жертвата му за употреба на алкохол или наркотици.