В петъчната вечер възрастна жена от село Белозем преживя истински кошмар! В дома на жената, която живее сама, влезли крадци с маски, пребиха я и я ограбиха!

Маскираните започнали да разпитват изплашената жена къде си крие парите и скъпоценностите, тя от своя страна отказала да каже къде са и те започнали да я изтезават и бият. Хванали я за краката и започнали да я влачат из къщата, вследствие на което са й счупили ребрата и краката, разбра Glas.bg

След това намерили парите й, но очевидно не останали доволни от сумата и решили да й откраднат бойлера... Свалили го и цяла нощ водата текла и наводнила къщата й, докато изпотрошената жена лежала на земята.

Изродите взели и телефона на жената, за да не звънне за помощ... Ограбената и малтретирана жена цяла нощ е лежала на земята - мокра и изпочупена, докато на сутринта синът й я намира. 

Часове след нападението полицията е задържала двама заподозрени за нападението. Хората от Белозем са потресени от случилото се и се опасяват, че извършителите ще бъдат пуснати на свобода.

Очаквайте подробности!