Баща и син са били застреляни днес следобед в складова база на ул. "Борба", съобщи TrafficNews. 45-годишен мъж е влязъл с оръжие в склада, в който работели двамата, и е стрелял по тях. 

Бащата и сина са загинали намясто. Жертвите са на възраст 52 и 32 години. 

Убиецът е задържан с оръжието на място. Районът е отцепен от полиция. Полицията потвърди за инцидента.

Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебното производство за умишлено убийство. Установено е, че днес, 26 ноември 2019 г., в Пловдив, в стопанска постройка на ул. „Борба“, са били умъртвени двама мъже – баща, на 52 г., и синът му, на 32 г. По случая има заподозрян – 45-годишен мъж.

Открито е огнестрелното оръжие, с което е извършено престъплението. 

Основната версия, по която работи полицията, е неуредени финансови отношения между съдружниците. Бащата и синът, ликвидирани в квартал "Гагарин", са станали жертва на един от съдружниците във фирмата , в която работели. Мъжът е влязъл днес в 15.50 в склад за кафе машини на ул. "Борба" и произвел няколко изстрела със законно притежавано оръжие. Двамата мъже са загинали намясто. 

45-годишният мъж, който е стрелял, е пловдивчанин, не е криминално проявен.

В момента се извършват огледи на местопроизшествието и множество други процесуално-следствени действия. На място са окръжният прокурор Румен Попов, директорът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Йордан Рогачев и криминалисти. 

Очаквайте подробности!