Задържаха 25-годишен мъж за кражба на мобилен телефон. Сигнал за липсваща вещ е подал собственикът и. за извършеното престъпление е задържан 25-годишният мъж от руенското село Вресово. В ареста той направил пълни самопризнания за стореното то него престъпление. Работата по случая продължава.

Полицаи от Бургас задържаха 32-годишен криминално проявен местен жител. Те намерили и иззели торбичка със зелена суха тревна маса, която реагирала на теста за наркотици, като канабис. От дома на задържания, разположен в блока е открита и иззета найлонова торбичка със зелена суха тревна маса, отново от рода на канабис. Общото тегло на намереното наркотично вещество е около 30 грама. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Техни колеги извършили проверка на 19-годишен криминално проявен бургазлия. Младежът носел в себе си саморъчно свита цигара със суха зелена тревна маса. При направен полеви тест за наркотици, веществото реагирало на канабис. Намереният наркотик е иззет. Работата по случая продължава.