Шестима души са загинали в зверското меле между 5 коли и тир, научи GLAS.bg

Тежка катастрофа стана преди минути на 163км на автомагистрала "Тракия". 5 коли са се ударили в тир, а тирът се е обърнал. На мястото има три линейки и екип на пожарната. Не е ясно още колко са пострадалите.

В момента пожарникари режат четирите автомобила, пометени от тир. Камионът се е движил в посока Бургас, когато се преобърнал, навлязъл в съседното платно за движение и избухнал в пламъци. 

Жертвите от "Тракия" се връщали от морето, търсят тялото на тираджията СНИМКИ+ВИДЕО

3-годишно детенце бере душа след касапницата с 6 трупа на "Тракия”

Турски тир помел 5 коли край Пловдив! Броят жертвите, режат автомобили! СНИМКИ

Ударил е поне пет коли.

 На мястото има и екип на пожарната, полицията и спешна помощ. Пожарникари режат ламарините на смазаните от тежкотоварното возило коли. Задръстването в района е голямо. Движението е ограничено и се регулира с пътни знаци.

Въведен е обходен маршрут в посока София: п.в. "Оризово" - Плодовитово - Поповица - път I-8 - Садово - път II-56 - п.в. "Войводино", уточниха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). В посока Бургас движението се осъществява в една лента и се регулира от пътна полиция.

Идиоти сътвориха голяма глупост на мястото на трагедията с 6 трупа ВИДЕО

"Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост", призовават от АПИ.

Една от леките коли е такси. Другите са смачкани до неузнаваемост. Инцидентът е станал на границата между областите Стара Загора и Пловдив. 

Образувало се е километрично задръстване в посока София. Колите се отклоняват по обходен маршрут. Тапата е още по-голяма, защото много хора са решили да се приберат в неделя от морето. 

Касапница с 4 коли и тир край Пловдив, линейки са там СНИМКИ

Инцидентът е станал на участък с лоша пътна настилка, в който скоростта е ограничена до 90 км/ч.

Очаквайте подробности!