Три месеца, след като сключи брак с Тодор Давидов – Гринго, Софи Маринова призна, че с доскорошния й любим вече не живеят заедно. „Да, развеждам се“, отсече ромският славей пред „Монитор“ след дни на спекулации за отношенията й с бившия охранител, заработващ в Германия. Въпреки слуховете, че повод за раздялата е станал побой от страна на Гринго, Софка не потвърждава.

Певицата обаче моли медиите и феновете да уважат личното й пространство в трудния за нея период. Това не е първият път, в който слухове за физическо насилие, упражнявано от Давидов върху певицата, циркулират в публичното пространство. Преди две години изпълнителката проплака от побой. По-късно обаче обясни, че травмата на ръката й, която принуди звездата да се оперира, се дължала на падане от сцена.

Новината за края на брака на Маринова и Гринго идва като изненада за феновете предвид пищната двойна сватба която те вдигнаха през февруари и март. На първата церемония присъстваха само най-близките на младоженците, а на първа пролет си казаха заветното „Да“ за втори път на голям купон в столичен ресторант.

Само преди няколко седмици пък Маринова призна, че е сменила официално фамилията си, като по документи бе приела името на Гринго. Сега обаче Софка се е изнесла и заживяла в дома си в Етрополе. Фолк певицата взела всички подаръци, които е правила на мачото, както и сватбените дарове. Гринго пък се прибрал в родния си Айтос и се е скрил от погледите на приятелите си и медиите.