Писмо в бутилка изплува в морето до река Ропотамо. Любопитното послание вътре е подписано от семейство, което редовно летувало в Поморие. Това стана ясно от публикация на Яхт Чартър България във Фейсбук.

"Здравейте!

Ние сме сем. Василеви и за поредна година бяхме в Поморие и на прекрасното море!

Желаем и на Вас поне толкова щастие и любов, колкото нашата!

Изпийте 1 кафе за наше здраве."

Освен посланието, в бутилката е добавена и бакнота от 10 лв. На бележката не е отбелязано кога бутилката е пусната в морето.

 

Под поста заваляха коментари, които намериха действието на семейството като мил жест, но не липсваха и критични.

" Ама чувството за хумор на всички ми направи деня! Браво, струи щастие от този лист хартия, вземете пример и пускайте по-често радостта в живота си, както сем. Василеви" , пише жена.

"Защо не се радвате на малките неща, бе ХОРАА? Защо винаги ще намерите за какво да мрънкате? Това послание е накарало някого да се усмихне, а семейството, което го е пуснало е пожелало щастие на този, който го намери! Ценете това, че все още има добронамерени хора и искат да го предават и на други.", отбелязва друга коментираща.

" Въпрос към 1,500-те души, харесали този пост. Ако всеки от вас сега реши да направи подобен “мил жест”, колко пластмаса ще бъде изхвърлена в морето? Обичате ли пластмаса и пликчета, когато ядете риба?", контрира трета.