Гринго и Софи Маринова са отново заедно.Бившата доскоро, а отскоро и настояща половинка на ромския славей сподели, че двамата се помирили преди два дни, по време на нейно участие в Пазарджик

Гринго разказа, че били на съседни сепарета и първо само си разменяли погледи, но малко след това вече разговаряли спокойно."Така прави любовта", отсече той пред TrafficNews.

"Не сме мислили още дали ще подновим брака ни, той не е показател за силната ни любов. Но вече си живеем отново заедно. А относно татуировката й с моето име - Софка ми обеща, че ще си я възобнови", разказа още Гринго.

Ден след участието двамата се отдали и на заслужен отдих в Етрополе. Певицата пък не скри, че всички наоколо ги гледали с любопитен поглед и били учудени, че ги виждат усамотени и щастливи.

След като вчера Гринго хвърли всички в размисли и страсти като публикува техни общи снимки, Софи също не закъсня и в по-късните часове от деня също сподели романтичните кадри.

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта, далеч от любопитните папараци", написа тя в личния си профил във Facebook.

Последва следваща снимка, на която двамата позират, държейки уиски в ръка, което навежда на мисълта, че двамата са отпразнували и поляли подобаващо новия етап от връзката си.