Възрастните хора обикновено обясняват колко скучен става живота им след 55-годишна възраст. Дали това се дължи на некачествения начин на живот, който са водили досега, или просто нямат въображение? 

Та сега един 58-годишен мъж от САЩ разтърси света със своите странни и налудничави идеи затова как да си разнообрази живота. 

Бившият банкер от Лос Анджелис е решил да си прекара по изключително различен, дори плашещ начин остатъка от земния му път.

Един от топ приоритетите му е да се кастрира, или както казва той "да се сбогува с г-н Божангълс", както е кръстил своя полов орган.

Тимат Медуса (родно име Ричард Ернандес) е преживял вече 20 пластични операции и процедури по тялото си за последните 20 години, след като е диагностициран като носител на ХИВ вируса през 1997 година.

Мъжът е от Лос Анджелис и се стреми да се превърне в транссексуално влечуго. Роден е в семейство, което го изоставя като малък в гората, където мъжът развива специална връзка със змиите. 

"Бях изоставен от родителите си насред гората, през нощта, дълбоко в сърцето на Южен Тексас, където изобилства западната диамантена гърмяща змия", разказва той.

Тимат затова е разцепил езика си по средата, за да наподобява повече този на змиите. Той също така е изрязал част от носа си и е присадил 18 рогови импланта. Надява се до 2025 година да е напълно готов с мечтаната от него трансформация.

"В момента съм без пол, затова предпочитам да говорят за мен в множествено число", обяснява бившият банкер. 

"Крайното ми предпочитание е просто да ме наричат "то", точно като моя собствен вид - змиите", казва още то.

Тимат става хомосексуален на 11-годишна възраст, което води до жесток тормоз и самонараняване. След като завършва гимназия през 1979 г., "то" бяга от малкия град Бруни и се премества в Хюстън, където започва работа като чиновник в банка.

"15 години след това станах вицепрезидент и мениджър на клиенти в отдела за корпоративно банкиране на банката, където управлявах различни портфолиа от корпоративни клиенти, включително тези на десетте най-добри клиенти на банката", разказва мъжът-дракон.

Бившият банкер решава да модифицира тялото си за първи път с 400 долара през 1997 г., след като бил диагностициран с ХИВ, а след това и СПИН, което по онова време се е смятало за смъртна присъда.

"Мислех си, че ще умра и започнах да модифицирам тялото си, тъй като чувствах, че съм в надпревара с времето", обяснява Тимат, който оттогава е успял де направи пълно възстановяване.

Тимат е кръстен на месопотамската богиня, която е символ на хаоса на изначалното творение.

"То" започва да приема хормони, за да достигне до 38В размер гърди, и също така се подлага на отстраняване на простатата и тестисите, за да премине от мъжки към женски пол, но в крайна сметка Тимат иска да остане без пол.
На мъжът-жена-дракон са били отстранени всички, освен шест зъба, като останалите са били изострени по подобие на зъбите на дракон. Бялото на двете му/ѝ очи е перманентно оцветено в зелено.

През следващата година "то" планира да направи още татуировки по тялото си, както и да присади още импланти от рог, както и да добави лилаво мастило и към двете си очни ябълки.

"Сред най-важните ми приоритети са да се сбогувам с г-н Божангълс, пениса ми, възможно най-скоро".

Тиамат, който се надява пълната му/ѝ трансформация да приключи до 2025 г., иска хората да разберат, че претърпяването на телесна промяна не те прави глупав.