Колкото и да обичате партньора си, времето, прекарано сами със себе си, често е от полза (а и е необходимо) за всяка двойка. Да имаш време за себе си е особено важно за някои зодии, които имат по-голяма нужда от лично пространство в отношенията си.

Тези зодиакални знаци имат нужда от повече време за презареждане и могат да го направят само ако имат повече лично пространство.

Във всяка връзка има две конкуриращи се нужди, които се сблъскват: необходимостта да бъдем личности и необходимостта да сме свързани с друго човешко същество, да бъдем себе си и да принадлежим. Когато имаме подкрепата на партньора си, ние се чувстваме сигурни да бъдем себе си. А когато сме себе си и задоволяваме индивидуалните си нужди, сме по-добри партньори.

Ако сте един от тези пет зодиакални знака, тогава вероятно обичате и пазите своето лично пространство и време.

Телец

Телците са известни със своята сила и издръжливост. Въпреки това, за да продължат да бъдат надеждни и издръжливи хора, те се нуждаят от достатъчно време, за да изпуснат парата сами. Родените под този знак може да са търсещи удоволствие романтици, но ако прекарат дълго време с един човек, има вероятност да започнат да си показват рогата. Дайте време на Телеца да се накисне във вана,  заобиколен с ароматни свещи, и когато се върнете при тях, те ще ви залеят с допълнителна обич.

Дева

Девите имат своя лична рутина и когато графикът им бъде прекъснат, това може да повлияе на целия им ден. Ако половинката им има склонност да прави спонтанни планове и неочаквани посещения, нещата няма да се развият добре помежду им. Като срамежливи и усамотени индивиди, Девите се нуждаят от много независимо време, за да работят, организират и дишат и всеки, който излиза с тях, ще трябва да се научи да приема това. Дева в работен режим не трябва да прекъсва или смущава в никакъв случай, споделя edna.bg.

Скорпион

За Скорпионите да имаш време за себе си е начин на живот. Те рядко се уморяват от собствената си компания и е много по-вероятно да намерят за изтощително времето, прекарано с други хора – включително партньора им. Родените под този знак са склонни да бъдат интроверти и тъй като са доста интензивни, ако не им бъде дадено достатъчно лично пространство, вероятността да отпаднете от живота им е голяма. Не ни разбирайте погрешно – Скорпионите не мразят социализацията, те просто предпочитат да го правят в много малки дози.

Стрелец

Стрелците се гордеят с това, че са напълно независими и това не е само поза – те наистина се радват да бъдат сами. Точно както Стрелецът не може да издържи прекалено дълго на закрито или на едно място, така той не може да издържи и да бъде около един и същи човек твърде дълго. Ако разнообразието е подправката на живота, то Стрелците обичат да поддържат нещата наистина пикантни – но също така ще внесат много подправки в спалнята, след като се съберат отново с партньора си.

Козирог

Козирозите много приличат на Девите: за тях работата е на първо място и няма изключения. Амбициозните Козирози работят по-усилено от всеки друг и като се има предвид колко са упорити, обикновено няма да се поколебаят да игнорират партньора си за един следобед (или седмица). Не го приемайте лично – Козирозите са склонни да процъфтяват в уединение и са достатъчно практични, за да го осъзнаят.