Овен

Вероятно, ще искате да посетите дадено светско събитие, но партньорът ви може да има други планове за вечерта. Самотните ще имат шанса да срещнат подходящия човек за вълнуващ разговор.

Насочете мислите си към това, с което можете да допринесете за работата ви в екип, вместо да мислите колко време ще ви отнеме дадена дейност и дали ще си струват усилията ви. Споделете знанията си с другите.

Опитайте се да спестявате пари при всяка възможност. Дори да е само по два лева на ден, в дългосрочен план може да съберете прилична сума за подмяна на електроуред в домакинството ви например.

Телец

Най-вероятно ще се наложи да водите дълги и изтощителни разговори с партньора ви по някои проблемни теми. Това определено ще ви измори и ще внесе напрежение помежду ви. Не всичко ще бъде по вкуса ви и трудно ще се примирите с някои неща.

Днес, може да усетите известно напрежение между вас и някой ваш колега, но това неприятно усещане, няма да идва от това, че вие не проявявате разбиране по даден въпрос. Най-вероятно причината за това напрежение ще е в противоположните ви гледни точки.

Използвайте парите, за да подобрите отношенията с близките ви хора. Доставете радост на другите и ще се почувствате значително по-добре, че сте били полезни с нещо на някой ваш роднина или приятел.

Близнаци

Ще ви се отдаде възможността да прекарате чудесни моменти с половинката си, споделяйки си мили думи, стихотворения и любовни послания. Посланието за любов ще бъде зад нежен воал от намеци и романтична обстановка.

Опитайте се да осъществите връзка с хора, които мечтаят смело и не се страхуват да рискуват в бизнеса. Тези хора мислят позитивно през повечето време и биха били ваши чудесни бизнес партньори.

Финансите ви ще са в стабилни стойности, така че може да си позволите някои разходи и сделки, които отдавна отлагате. Разполагайте спокойно с парите си и инвестирайте мъдро.

Рак

Днес, може да разберете ценна информация за партньора ви, която да използвате във ваша полза в напечени ситуации. Разговорите с половинката ви могат да бъдат много полезни за вас, без дори да сте очаквали.

Помислете дали да не се запишете на някакъв курс или да продължите образованието в направление, което би ви отворило чудесни възможности за професионално издигане. Ангажирайте се с някакъв вид самоусъвършенстване.

Работата ви може да изисква известна сума, която да инвестирате за материали, консумативи, канцеларски материали или специализирана литература. Ще се наложи да вложите тези пари, за да може да работите спокойно.

Лъв

Ако партньорът ви днес настоява да изглеждате по определен начин и ви се меси твърде много, това определено ще ви подразни. Бъдете верни на себе си и на стила си, без да изпълнявате чужди желания. Много е вероятно да стигнете до лют спор.

Вероятно, днес ще сте малко разочаровани от себе си и работата ви, тъй като няма да виждате моментални резултати от вложените усилия и труд. Мислете в дългосрочен план и не се вглъбявайте толкова в малките неща и детайлите.

Много е вероятно, днес да сте силно привлечени от дреха или обувки, които сте видели на някоя витрина. Не се колебайте, дали да похарчите пари, а просто внесете свежест в гардероба си. Една нова придобивка може значително да повиши самочувствието ви.

Дева

Философските дебати, клюките и размислите с половинката ви може да ви доскучаят в един момент. Ако имате планове за излизане някъде, то ще имате няколко часа, в които да избягате от отегчителните разговори.

Днес доста неща могат доста да ви вдъхновят да приложите някои нови подходи в работата ви. Имайте едно наум и подходете с повече разум, вместо замечтани да преекспонирате даден филм.

Ако искате да водите добра финансова политика, макар и на ниво семеен бюджет, то ще трябва да минимизирате или напълно да изключите импулсивните покупки. Пазарувайте по списък и не купувайте нищо излишно.

Везни

Може би, днес ще усетите разликата в това да говорите на някои по-леки и забави теми и това да обсъждате дадени проблеми с партньора ви. Най-вероятно днес ще има нещо важно за обсъждане, което не търпи отлагане. Не очаквайте бързи резултати, тъй като нещата трябва да се обмислят.

Днес, ще имате способността лесно да убеждавате хората и да прокарате идеите си на работното ви място. Възползвайте се от това ваше преимущество като спечелите колегите си на ваша страна, които биха ви подкрепили.

Харченето на парите ви по умен начин изиска доста проучване и предварителна подготовка. Заложете на качествените материали, от които да са изработени продуктите, макар и цената да е малко по-висока. В противен случай  евтиното може да ви излезе скъпо.

Скорпион

Едва ли, денят ви ще бъде от най-романтичните, тъй като някои проблеми от миналото ви могат да излязат на преден план. Не слагайте сол в раната на партньора ви и не се ровете в миналото, ако искате да съхраните връзката си.

Толкова много идеи могат да ви минават през  главата днес, че ще ви е трудно да направите избор какво точно да изберете и приложите. Не се притеснявайте, че може да направите грешка, тъй като това не е нещо вечно, което не търпи промени.

Днес, ще сте в такова настроение, че лесно може да похарчите голяма сума пари за отрицателно време. Не потискайте емоциите си с шопинг, тъй като едва ли вещите ще ви направят по-щастливи в дългосрочен план.

Стрелец

Възможно е днес да сте склонни да правите повече забележки на партньора ви и постоянно да давате съвети. На половинката ви може би няма да й бъде приятно да я поучавате, така че ако искате да съхраните връзката си, правете забележки някъде другаде.

Много полезно ще ви бъде да подхождате с чувство за хумор и позитивно отношение към работата ви днес. Усмивката към колегите ви ще направи работния процес много по-лек и забавен, а и така хората ще слушат много повече това, което казвате.

Старайте се да спестявате повече пари, тъй като много скоро може да се наложи да ремонтирате или подмените важно техническо устройство като компютър, телефон, принтер или нещо друго. Планирайте внимателно разходите си.

Козирог

Разговорите с партньора ви може да не вървят гладко днес и вероятно ще усетите доза скука и отегчение. Ако се опитате да накарате половинката си да гледа филм, който по-рано сте гледали, пак ще бъде успех за вас.

Не си създавайте ограничения и рамки, в които да се вписвате, а напротив разширете мирогледа си и съберете много хора около вас с различни интереси и гледни точки. В обсъждането на различни теми, ще откриете това, което най-много ви пасва и би работило за вашата професия.

Ако се колебаете между няколко възможности за дадена инвестиция, то може спокойно да заложите на предложението от днес. Денят ще е подходящ за подписване на договори и водене на преговори.

Водолей

Вероятно, днес ще сте много нетърпеливи да се видите с любимия ви човек. Небесната конфигурация ще бъде идеална за страстна вечер с половинката ви, както в миналото ви при самото ви влюбване.

Дори идеята ви, която смятате да анонсирате пред колегите и шефовете ви, да е малко по-щура и нестандартна, най-вероятно ще има своите почитатели и ще пожъне успех. Убедете екипа ви да бъдете новатори.

Харчете спокойно парите, които сте изработили с много труд и усилия от ваша страна. Не се чувствайте виновни, ако се поглезите с нещо и изхарчите пари за личният ви комфорт.

Риби

Това, което ще бъде интересно за вас е да проведете високо интелектуален разговор с половинката ви, като проучите дадена тема от всички страни. Ще имате достатъчно време и неограничени възможности да покажете знанията и интелекта си.

Настроението ви на работното ви място най-вероятно ще премине от интровертно към екстровертно. Бъдете по-общителни и склонни да работите в екип и ще видите, че резултатите ви в работата ви драстично ще се подобрят.

Като цяло финансовото ви състояние ще е добро днес, така че помислете няколко хода напред какви да са ключовите ви инвестиции и покупки, без да излизате от бюджета, който имате. Планирането на разходите ви ще ви е от полза.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.