Щастливият брак е задача с повишена сложност. В днешно време 50% от браковете у нас завършват с развод. Има няколко  зодии, които най-често успяват да запазят семейството си и да са заедно със своя партньор до края на живота си. Ето кои са те...

Телец

Телците може да са инатливи и рогати създания, но с времето съзряват и насочват ината си към градивни цели. Ако до тях стои уравновесен и спокоен партньор, който ги разбира, няма как бракът им да не е щастлив и мирен. Най-голямото качество на Телците е любовта и грижата към семейството. Това е на първо място в живота им и няма колебания по въпроса. Когато създадат и деца, дават живота си за тях и нищо не може да ги спре, за да запазят семейството си цяло и щастливо. Телците обичат искрено и се привързват силно към любимите хора. Техният живот е немислим без човека до тях, за това и никога не си биха си позволили да го изгубят. Освен всичко, Телците са и много интересни и пъстри личности, с които никога не може да ти е скучно.

Рак

Раците са много добри и отстъпчиви. По природа те са хората, които уравновесяват една връзка и я правят спокойна. Бракът за тях е нещо свещенно и никога не биха си позволили да направят тази сериозна крачка, без да се замислят. Импулсивността не е черта от характера им, за това всяко тяхно решение е премислено. Избират внимателно партньора си и го усещат със сърцето си. Силата им е в голямата отговорност, която са способни да поемат. Те се грижат са семейството, осигуряват прехраната и правят всичко, за да бъде то щастливо. Партньорът до тях играе много важна роля, която вдъхва сили на Раците. Семействата, които те създават, са почти непоклатими.

Водолей

Водолеите са едни от най-сериозните хора, които поставят отговорностите си към другите над всичко. Те биха пренебрегнали себе си, само за да направят семейството си щастливо. Имат много лидерски качества, но трябва да намерят и правилния партньор. Водолеите създават уюта вкъщи. Те са страхотна подкрепа за човека до тях, който иска да гради кариера. През целия си живот Водолеите са благодарни на съдбата за богатството, което им е дала. Семействата им са семейства за пример. Изключително добронамерени  зодии, които са готови да преобърнат света за човека до тях.