Валери Божинов напълно отрече слуховете за раздяла с дългогодишната му половинка - сръбкинята Биляна Дол, пише trafficnews.bg

Футболистът сподели, че с Биляна живеят заедно и няма крах в отношенията им. На въпросът: "Защо са изтрити всичките общи снимки на двойката в социалните мрежи?" Божинов беше лаконичен - "Доколкото знам не сме трили никакви снимки".

Сравнително доскоро звездната двойка не спираше да публикува кадри на които демонстрираха любовта си, а вече няма и една тяхна обща снимка, коментират очевидци. Припомняме, че професионалната кариера на Божинов също не е в разцвет.

Той напусна Левски преди повече от месец. Вписа се в отбора на сините през зимата, но заради контузия пропусна доста мачове. "Тъжно ми е, че напускам Левски. Не ми е приятно, няма какво да крия. Имах голямо желание да помогна на отбора и да се докажа на Петър Хубчев. Чувствах се длъжник на клуба, след като се контузих тази пролет и пропуснах доста мачове. Именно поради това много се зарадвах, че успях да се разпиша срещу Етър и да помогна на тима да се класира в евротурнирите, където му е мястото.

Благодаря на Павел Колев, че ме доведе, както и на Хубчев за искреността, че не му влизам в плановете", каза Божинов.