Фолк звездата Анелия вдигна пищно парти за рождения си ден. Тя покани близки приятели и колеги в новия си тузарски дом, който е разположен в полите на Витоша. Рожденичката събра гостите в двора на къщата си, където спретна голям купон, съпроводен от много песни и танци.

Сред присъстващите на партито бяха колежката й Деси Слава, Дамян Попов, гримьорът Кирил Чалъков, дъщеря й Ивон и много близки до нея хора. Новата къща на изпълнителката бие по лукс и пищност дори именията на много от най-богатите българи, твърдят експерти по недвижими имоти, цитирани от TrafficNews.bg

За строежа на внушителното жилище и оформянето на огромния двор, продължили няколко години, очевидно не са пестени средства. Всичко е направено с най-качествените и скъпи материали. Дворът на къщата е добре подреден и очевидно за него се грижат професионални градинари.

Големи храсти, дървета, борове, просторна морава са разположени около къщата, а басейнът дава допълнителен бонус за обитателката на палата. Запознати издават, че само за отлично аранжирания двор Анелия се е изръсила над 150 хил. лева. Експерти изчисляват, че пайнерката се е бръкнала с близо 1,5 милиона за всичко – парцел, озеленяване, архитектурен проект, строители материали, електроснабдяване, довършителни работи и обзавеждане.