Почти във всеки епизод на " Като две капки вода " Рачков не пропускаше да се пошегува със своя работодател, Маги Халваджиян , и да го захапе за почивката му на Малдивите. В ТВ-средите не е тайна, че двамата са свързани от крепко приятелство, нищо, че на сцената понякога демонстрират конфликт.

Освен това Маги знае да цени хората до себе си, които работят здравата, за да му гарантират успех, ето защо още миналата година продуцентът взе със себе си Рачков на почивка в Италия.

Компания им правиха Гала и нейният Стефан, пише "България Днес".

Ето, че тази година Маги най-сетне сбъдна мечтата на Рачков и го заведе не къде да е, а именно на Малдивите . С тях, разбира се, е и съпругата на Халваджиян - Кремена. 

 

 

Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите. С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в "Капките". Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.

Маги е в отлични отношения с актьора. Двамата се шегуват остро редовно, но приятелството им е адски силно. Те са изключително близки, въпреки че пред екрана понякога демонстрират конфликт. Рачков и Халваджиян по цял ден лежат сами на плажа. Докато отпиват от поредния коктейл, те обсъждат и важни въпроси. Като този дали през есента да започват да работят в Би Ти Ви. Както е известно, Рачков е едно от имената, които може да смени падналото вече от екран "Шоу на Слави Трифонов". На кратката почивка тандемът бистри бъдещето. Рачков и Маги Халваджиян се чудят как да съчетаят всичките си ангажименти. В края на поредния сезон на "Като две капки вода" продуцентът разкри, че през зимата ще има нов сезон на имитаторското шоу.