Шест години след като изживя незабравима седмица с Мария Игнатова на Малдивите, Митко Рачков отново е на почивка из райските острови, видя ПИК. Водещият на "Като две капки вода" обаче този път не с колежката си от "Господарите", а с работодателя си - Магърдич Халваджиян.

Арменецът предложил на Рачков да му прави компания, естествено на негова сметка. Комикът с охота се съгласил двамата да изкарат ваканция по мъжки, без съпруги и любовници. Макар Кремена Халваджиян да не била много съгласна, предвид бурния нрав на Рачков и навика му да се задява с всичко живо с фуста.

Стилистката с неохота приела да си остане в София. Докато Магърдич и верният му ортак кокорят очи по разголените чужденки из малдивските плажоне, Кремена уплътнява часовете без съпруга си в клуба си в центъра на София, в който може да бъде забелязана всяка вечер. Миналата неделя тя купосянва по женски, а по същото време Маги и Рачков се пържат на разположения на юг от Екватора архипелаг.

Двамата отмарят под палмите на остров, разположен само на няколко километра от столицата Мале. Това личи от снимката, която Магърдич качи в "Инстаграм". В далечината се виждат сградите на главния остров. Най-вероятно Маги и Рачков са избрали ризорт в близост до Мале, за да отскачат разнообразяват слънчевите бани с отскоци до баровете.

В началото на годината и бившата на Рачков изкара десет дни на Малдивите. Мария Игнатова пък сподели почивката си с колежката си и приятелка Алекс Раева. 

 

 

 

 

 

 

Докато Маги споделя снимки от Малдивите, жена му купонясва по цели нощи в София