Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от бившия президент Росен Плевнелиев, блондинката се е отдала изцяло на семейството, вместо на работата си, научи HotArena.

Както е известно, бившата звезда на Нова телевизия имаше сватбена и парти агенция. Тя доста успешно е работела до 2017 година, когато Деси се запознава с Росен Плевнелиев. Според официалната страница на фирмата й в мрежата, последната й сватба е от май 2017 г. 

Впечатление правят и суперлативите от страна на доволните клиенти. Много почитатели на тв водещата я засипват с комплименти относно работата й, пише ежедневник.

За идеята да създаде сватбена агенция Деси споделя, че се е вдъхновила от сватбите на две свои приятелки. "Помагах на две приятелки да си организират сватбите и идеята ми дойде спонтанно. Видях, че се справям добре и всичко се получава добре, а те ме поощриха, че мога да отворя собствена фирма", признавала е Деси.

С днешна дата обаче Банова се е посветила на сина си Йоан, който поглъща цялото й внимание и време. "Не съм оставила напълно агенцията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се наслаждавам на тези мигове", споделя Банова-Плевнелиева.

Синоптичката преустанови и работата си в ефира на Нова телевизия. След като с Плевнелиев афишираха връзката си, тя спря и с публичните си изяви.

След майчинството Деси планира да се върне, но вече не към сватбите, а към организирането на корпоративни събития. "Харесва ми да се занимавам с това, доставя ми удоволствие и със сигурност не съм го загърбила", категорична е тя.