Заради коронавируса - вижте как изглеждаха днес в Бон рафтовете на магазин от голяма търговска верига. Това съобщи Facebook потребител на социалната мрежа. Снимката е направена след поредица от информации за нарастване на броя заболели от коронавирус. 

Не закъсняха и коментрите: 

Dimitar Angelov: За съжаление масата трябва да има за какво да се ,,вайка” и ,,тюхка”...

Nader Haskie: Не само тоалетна хартия! Всякакви трайни хранителни продукти са също изчезнали от рафтовете!

Димитър Ценов: Явно само в Бон са малоумни, защото в другите части на Германия всичко си е спокойно.

Desislava Manova: От петък/събота е така.

Simeon Takev: Странно защо магазина работи, като няма стока в него? Или просто си се разхождат германците на сушинка!

Yordanka Boshnakova: Аз не забелязвам страх и паника.Хората ходят без маски и са спокойни!

Kalina Ivanova: Аз живея в ремшеид тука сички магазини за празни от петак до сега в сички магазини обиколих и не мога да си купя мая нито хляб найстина е така в цялата околност.

Nader Haskie: Така е положението в германските търговски вериги наистина, пенсионерите грабват всичко,все още имат лоши спомени от войната и така също понеже са в рисковата група при заразата от Корона вирус.... в турските търговски вериги в Германия нещата са съвсем нормални, рафтовете са пълни с всякакви продукти както винаги!

Galina Iwanowa: Да изкупим застоялата стока в големите търговски вериги!

Boris Kolev: На коментиращите, идете в метро на цариградско и вижте какво е останало от консервите... е аз видях почти нищо 

Lora Todorova: Германците не ползват тоалетна хартия директно с безплатния вестник.

Светлана Атанасова: Ммм, че то като по нова година. Аз съм силно притеснена за германци, италианци, афганистанци и всякакви други ....анци! Дали да не им пратим от тук малко стока, да разберат ние българите колко сме милосърдни или да ги оставим да продължават да са жертва на собственият си мозък!

Boryana Stoyanova: Ох, и в България ще дойде тази истерия..Само да обявят първия случай..

Toma Todorov: Пълни глупости! Само гледате да всявате страх и паника. Животът в Германия си е абсолютно нормален, дори китайските ресторанти са пълни.