Това са първите у нас и в Европа дебитни и кредитни карти с дизайн на Олимпийските игри

Това са първите у нас и в Европа дебитни и кредитни карти с дизайн на Олимпийските игри

За първи път в България Fibank в сътрудничество с Visa започва предлагането на новите дебитни и кредитни карти Visa с дизайн, посветен на предстоящите летни Олимпийски игри в Токио 2020. 

„В партньорство с Visa първи в България предлагаме на своите клиенти новите карти Visa, които са със специален дизайн на Олимпийските игри. Картите вече се издават в голямата клонова мрежа на Първа инвестиционна банка в цялата страна. Кредитните карти имат допълнителни преференциални условия за нашите клиенти“, сподели г-н Никола Бакалов – Изпълнителен директор на Fibank.

Новите кредитни карти Visa с дизайн на Олимпийските игри се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При новите кредитни карти Visa payWave, които са безконтактни, има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или щатски долари. 

От 03.02.2020 г. до 31.03.2020 г. всеки клиент на ПИБ, който е издал своята нова дебитна или кредитна карта Visa Tokyo 2020, ще участва в томбола за следните награди:

Специална награда: пакет за двама „Олимпийски игри“, организиран от Visa и включващ пътуване до Атина, Гърция и допълнителни активности към него;

Седмични награди: Луксозен уикенд за двама в 5-звезден хотел с включени гурме и спа процедури;

Дневни награди: спортни аксесоари – раници Adventure Duffel Bag.

„Visa е горд световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г. и сме щастливи, че днес заедно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa със специален дизайн на Олимпийските игри. Създадени, за да изтъкнат и прославят духа на спортистите от България на Олимпийските игри в Токио 2020, картите, които се издават от днес, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да съдействаме на нашите клиенти да бъдат иновативни“, каза Севдалина Василева – Генерален Мениджър на VISA за България, Гърция и Кипър.

 
Напишете коментар
captcha
Вашите коментари през Glas.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Viden 13:08, 05.02.2020

Изглеждат интересни. Особено като притежаваш такава, събираш погледите като плащаш с нея на касата в магазина

Oтговора0
Отговор

Виж още

Ръководството на Летище Пловдив участва на престижния международен форум Routes
Професионалното образование съответства на търсенето на пазара на труда, се
Тази година средната цена на агнешкото месо е най-висока в Пловдив – 30
През 2023 г. годишният общ доход средно на лице от домакинство е 10 846 лв. и
Празничен брънч ще се проведе в хотел  DoubleTree by Hilton Plovdiv .
Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските