Трагедията, която се е разразила тази нощ край Созопол, започва да се обвива в мистерия! Предполага се, че втора кола е замесена в смъртта на младата пешеходка, която загина намясто. От ОДМВР-Бургас съобщиха, че на тел. 112 се е обадил водач на лек автомобил „Сузуки”, който съобщил, че е блъснал човек. Всъщност той ли е убил жената, или е прегазил вече трупа й? Предстои да се разбере...

Тази нощ около 01.01 ч. в Районно управление - Созопол е получено съобщение за тежък пътен инцидент, възникнал по пътя Бургас - Приморско, в района на отсечката от разклона за “Свети Тома” към Приморско, съобщиха от полицията. При извършения оглед е установен лек автомобил  „Сузуки Лиана”, със софийска регистрация, управляван от 34-годишен софиянец, и тялото на 34-годишна жена, също от София. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни.

Предстои извършването на аутопсия в отделение “Съдебна медицина” при УМБАЛ-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Към момента има съмнения, че жената е пометена от друг автомобил, шофьорът на който не спира и я оставя на пътното платно в тежко състояние. Водачът на Сузукито прегазва жената, спира и звъни в полицията. Единствено резултатът от аутопсията ще потвърди или отхвърли съмненията, че жената е загинала по-рано при ПТП, а впоследствие е блъсната от Сузукито на 34-годишния софиянец.

По-късно стана ясно, че прегазената жена, която загина тази нощ на отбивката за Св. Тома край Созопол, е била отседнала в къмпинг Арапя. Часове преди инцидента тя е била в заведение в Созопол, съобщиха от полицията в Бургас. Преди пътния инцидент, станал снощи около 01.00 часа, вероятно се е прибирала пеш към Арапя и тогава е била блъсната.

Очаквайте подробности!

Шофьор уби млада пешеходка край морето и избяга

Снимка: Флагман