Вече е категорично ясно - 21-годишната Краси, открита простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, е убита от мъжа, от когото има две деца! Любомир Петров, с когото младата жена се е разделила малко преди трагедията, е човекътг, отнел живота на Краси.

Първоначалната версия, че съпругът на 21-годишното момиче не е бил в дома им в това време и именно той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв, се оказа фалшива. Днес Петров беше задържан в ареста и с него работеха психолози и Криминална полиция.

Според информация на Glas.bg той е признал много трудно истината за извършеното от него. Вече е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение за убийство. 

Основната версия на мъжа е, че младата жена го е ядосала и той е натиснал спусъка, без да има намерение да я убива.

Ето и официалното съобщение от прокуратурата:

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа 20-годишния Любомир Петров за причиняване смъртта на 21-годишната Красимира Куковска от село Бегово. 

В резултат на съвместно извършени от служители на ОД на МВР – Пловдив и прокуратурата множество оперативни мероприятия и действия по разследването, вчера Районна прокуратура – Пловдив е привлякла като обвиняем съпруга на жената, открита простреляна на 11 септември в хисарското село Бегово.

На настоящия етап от разследването, спрямо обвиняемия е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 122 ал. 1 от Наказателния кодекс за причиняване на смърт по непредпазливост. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода. 

Обрат! 21-годишната Краси е убита!