Локомотивен машинист от Карлово направи моментна "снимка" на това, което се случва на железопътната линия София – Бургас, на територията на общините Антон и Карлово. Точно там - на тунела Козница, се извършва ремонт и пътниците се извозват с автобуси от Карлово до Антон и обратно от София. 

Но какво се случва в автобусите? Ето разказа на машиниста, публикуван в една от социалните мрежи и подплатен със снимки - доста красноречиви:

Локомотивен машинист съм и отивам на работа. Поради ремонт на тунела Козница пътниците се извозват с автобуси от Карлово до Антон и обратно от София.

В градинката в Карлово имаше 20 човека от малцинствата, които идват от селата Христо Даново и Кърнаре. Идват в Карлово, ровят в кофите и се качват в рейсовете. Рейсът тръгва в 17,10 часа, аз се обадих на 112 в 16,52 часа. Операторката се свърза с Карловската полиция и те й казали, че в село Розино има полиция, тя ще провери рейса.

Рейсът не беше проверен, защото нямаше полиция. Заради алчността на превозните бригади за приходи те се движат свободно. 

Стойте си вкъщи, а малцинствана се разхождат необезпоявани. Докога?